Eusing Free Registry Cleaner


Eusing Free Registry Cleaner is een gratis registrer reparatie software waarmee je veilig het Windows register kunt schonen en repareren met een simpele muisklik. Het Windows register is een heel belangrijk onderdeel van jou PC´s Operating system.

Problemen met het register lijdt vaak tot crashes en foutmeldingen. Dit kan verschillende oorzaken hebben door bijvoorbeeld zaken die achter blijven na een de-installatie, het niet correct verwijderen van software, het ontbreken of corrupte hardware drivers of door programma´s die in de opstart van het register staan maar niet meer aanwezig zijn. Hierdoor wordt ook het Register veel te groot en wordt je computer traag omdat Windows meer moet laden.

Eusing Free Registry Cleaner scant je Windows Register op overbodige informatie en geeft een lijst met gevonden fouten. Na het repareren zal je systeem stabieler en sneller zijn. Voor maximale veiligheid wordt er eerst een backup gemaakt van het register. Mocht het mis gaan kun je via het programma het vorige register terugzetten door te kiezen voor 'Restore registry Backup'. Eusing Software products bevatten geen spyware of adware.

   Download hier
   Bezoek de website

Datum geplaatst: 31-12-2014

Waardering: aantal downloads:1099

Naam:
Opmerking:
Tik de volgende code hiernaast:
Pdy4K0